JÍDELNÍ LÍSTEK - OBĚDOVÉ MENU

Platný v týdnu od 29.10.2018 do 4.11.2018

30.10.2018 | úterý
Polévka - Frankfurtská 1,A3,6,9
1) - Domažlické vepřové ragů, houskový knedlík (100g) 1A,3,7,9
2) - Studentský řízek v těstíčku , vařený brambor, tatarka (120g) 1A,3,7,10
3) - Tlačenkový salát, pečivo (tlačenka, cibule, octová zálivka) (350g) 1AB,10
4) - Špagety po uhlířsku, (špek, vaječina), okurek (350g) 1A,3
31.10.2018 | středa
Polévka - Slepičí s těstovinou 1A,3,6,9
1) - Záhorácký závitek, dušená rýže (100g) 1A,7
2) - Krůtí nudličky s nivou, těstoviny (100g) 1A,7
3) - Zimní salát, pečivo (jablko, celer, niva, citron, kapie, ořechy, bílý jogurt) (350g) 1A,3,7,8,9
4) - Masové kuličky, staročeská omáčka (žampiony, cibulka, okurek, anglická, smetana), knedlík (120g) 1A,3,7
1.11.2018 | čtvrtek
Polévka - Hrachová 1A,6,7,9
1) - Smažený vepřový řízek, bramborová kaše, okurek (100g) 1A,3,7,9
2) - Těstoviny s mákem , cukrem a máslem (350g) 1A,3,7
3) - Salát Šanghaj těstovinový (těstoviny, kapie, kuřecí maso, fazolové lusky, sojová omáčka) (350g) 1A,3,6,10
4) - Kuře ala bažant, knedlík (220g) 1A,3,7
2.11.2018 | pátek
Polévka - Vývar s písmenky 1A,3,6,9
1) - Křenová omáčka, uzené maso, houskový knedlík (100g) 1A,3,7
2) - Francouzské brambory s uzeninou, okurek (350g) 3,7
3) - Zeleninový salát se žampiony, pečivo (zeleninová směs, žampiony) (350g) 1A
4) - Vepřový řízek naruby, brambor (100g) 1,3,7
O víkendu rozvoz pouze ve vybraných lokalitách po osobní domluvě
3.11.2018 | sobota
Polévka - Květáková 1,6,7
1) - Sekaná pečeně, brambor, okurek (120g) 1,3,6,10
4.11.2018 | neděle
Polévka - Kuřecí s kapáním 1,3,6,9
1) - Krůtí kostky s hráškem, rýže (120g) 1,6
[ AKTUÁLNÍ JÍDELNÍ LÍSTEK ]

Seznam potravinových alergenů

1) Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
2) Korýši a výrobky z nich
3) Vejce a výrobky z nich
4) Ryby a výrobky z nich
5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7) Mléko a výrobky z něj
8) Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
9) Celer a výrobky z něj
10) Hořčice a výrobky z ní
11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12) Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13) Vlčí bob (LUPINA) a výrobky z něj
14) Měkkýši a výrobky z nich
STAROBRNO
TIPSPORT
SYAS
TICKET RESTAURANT
DEJEUNER
SODEXHOPASS
HACCP
AKTUÁLNÍ NABÍDKA
CATERING
CENA JÍDLA od 56,- Kč s DPH
SLEVY PŘI VĚTŠÍM ODBĚRU
ROZVOZ V CENĚ
ZÁVODNÍ STRAVOVÁNÍ
RAUTY, VEČÍRKY, ...
[ FOTOGRAFIE ]
DNEŠNÍ MENU | 22.10.2018
Polévka - Krupicová s vejcem
1) Vepřový perkelt, těstoviny (100g)
2) Drůbeží játra na cibulce, houskový knedlík (120g)
3) Fazolový salát s uzeninou, pečivo (fazole, uzené maso, špetka zeleniny (350g)
4) Čočka na kyselo, párek, okurek, chléb (100g)
[ JÍDELNÍ LÍSTEK ]
ŠKOLNÍ STRAVOVÁNÍ
[ JÍDELNÍ LÍSTEK ]
KONTAKT
Miroslav Huťka
Restaurace Atrium
Zborovská 374
762 02 Zdounky
Telefon: 608 831 823
Email: hutka@obedy-hutka.cz IČO: 70474371
DIČ: CZ7207304599
Změny a odhlášky obědů
PO-PÁ do 7:00 hod:
Telefon: 775 207 713

Copyright © Obedy-Hutka.Cz [ www.obedy-hutka.cz ] 2007 - 2017, all rights reserved. Aplikace [ www.zarsky.net ]

lyžařské zájezdy | ubytování na horách | lyžování.cz - informace o lyžařských areálech | Sněhové zpravodajství

rehabilitace | ski areály | webkamery | lyžování Rakousko | lyžování Itálie | lyžování Slovensko | Katalog firem | seznam.cz | online bazar