JÍDELNÍ LÍSTEK - OBĚDOVÉ MENU

Platný v týdnu od 21.4.2025 do 27.4.2025

22.4.2025 | úterý
Polévka - Hovězí vývar s játrovou rýží 1A,3,6,7,10
1) - Pečená krkovice, červené zelí, houskový knedlík (100g) 1A,3,7
2) - Smažený květák, vařený brambor, tatarka (150g) 1A,3,7,9,10
3) - Těstovinový salát s červenou řepou (těstoviny, červená řepa, vejce, majonéza) (350g) 1A,3,6,7
4) - Přírodní sekaný řízek se zeleninovou omáčkou, dušená rýže (100g) 1A,3
23.4.2025 | středa
Polévka - Staročeská bramborová 1A,6,9
1) - Znojemská pečeně, dušená rýže (100g) 1A,6
2) - Vepřové vařené, rajská omáčka, těstoviny (100g) 1A,3,6,9
3) - Zeleninový salát s vepřovým masem a vejcem, pečivo (čerstvá zelenina, vepřové maso, vařené vejce, majonéza) (350g) 1A,3,6,7,10
4) - Maso dvou barev (kuřecí, vepřové), vařený brambor (120g) 1A,6
24.4.2025 | čtvrtek
Polévka - Boršč 1A,6,7,9
1) - Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík (100g) 1A,3,7,9,10
2) - Šátečky s tvarohem a borůvkami (4ks) 1A,3,7
3) - Těstovinový salát se šunkou (těstoviny, šunka, majonézová zálivka) (350g) 1A,3,7,10
4) - Debrecinský guláš, chléb (100g) 1A,3,10
25.4.2025 | pátek
Polévka - Slepičí vývar s kapáním 1A,3,6,9
1) - Kuřecí řízek naruby, bramborová kaše, okurek (100g) 1A,7
2) - Čevapčiči, vařený brambor, hořčice (120g) 1A,3,7,9
3) - Šopský salát, pečivo (čerstvá zelenina, balkánský sýr) (350g) 1A,7
4) - Vepřové na divoko, těstoviny(100g) 1A,3,7,9,10
O víkendu rozvoz pouze ve vybraných lokalitách po osobní domluvě
26.4.2025 | sobota
Polévka - Hrachová 1,6,7,9
1) - Kuřecí plátek na bazalce, těstoviny (100g) 1,3,6,7,10
27.4.2025 | neděle
Polévka - Česneková 3,6,9
1) - Plátek z kotlety, šťouchaný brambor, salát (100g) 1,7,9
[ AKTUÁLNÍ JÍDELNÍ LÍSTEK ]

Seznam potravinových alergenů

1) Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
2) Korýši a výrobky z nich
3) Vejce a výrobky z nich
4) Ryby a výrobky z nich
5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7) Mléko a výrobky z něj
8) Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
9) Celer a výrobky z něj
10) Hořčice a výrobky z ní
11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12) Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13) Vlčí bob (LUPINA) a výrobky z něj
14) Měkkýši a výrobky z nich
STAROBRNO
TIPSPORT
SYAS
TICKET RESTAURANT
DEJEUNER
SODEXHOPASS
HACCP
AKTUÁLNÍ NABÍDKA
CATERING
CENA JÍDLA od 94,- Kč s DPH
SLEVY PŘI VĚTŠÍM ODBĚRU
ROZVOZ V CENĚ
ZÁVODNÍ STRAVOVÁNÍ
RAUTY, VEČÍRKY, ...
[ FOTOGRAFIE ]
DNEŠNÍ MENU | 17.4.2025
Polévka - Hrachová
1) Smažený vepřový řízek, bramborová kaše, okurek (100g)
2) Makový závin (350g)
3) Těstovinový salát s kuřecím masem a polníčkem (těstoviny, kuřecí maso, polníček, zelenina) (350g)
4) Gnoci se špenátem a kuřecím masem (300g)
[ JÍDELNÍ LÍSTEK ]
ŠKOLNÍ STRAVOVÁNÍ
[ JÍDELNÍ LÍSTEK ]
KONTAKT
Kateřina Huťková
Restaurace Atrium
Zborovská 374
762 02 Zdounky
Telefon: 608 831 823
Email: hutka@obedy-hutka.cz IČO: 69736871
Změny a odhlášky obědů
PO-PÁ do 7:00 hod:
Telefon: 775 207 713

Copyright © Obedy-Hutka.Cz [ www.obedy-hutka.cz ] 2007 - 2017, all rights reserved. Aplikace [ www.zarsky.net ]

lyžařské zájezdy | ubytování na horách | lyžování.cz - informace o lyžařských areálech | Sněhové zpravodajství

rehabilitace | ski areály | webkamery | lyžování Rakousko | lyžování Itálie | lyžování Slovensko | Katalog firem | seznam.cz | online bazar